Nordic Vajer

från

1 295 kr/m

Vajerräcke

Räcken med vajer ger ett modernt snyggt och stilfullt intryck. Med ett galvat vajerräcke får du dessutom ett prisvärt räcke som har minimal påverkan på utsikten.

Stolpar

Standardstolparna till våra vajerräcken är förberedda för 9 st vajrar i höjd och har ett avstånd på 100 mm mellan vajrarna. Stolparna kan du få med fot golvmontage eller fäste för sidomontage. Fästen och stolpar är varmgalvade för att stå emot våra tuffa förhållanden. Som tillval kan du välja att få stolpar och fästen lackerade i en valfri kulör. Vi utgår från våra galvade stolpar och fästen för att få bästa möjliga hållbarhet när vi lackerar.

Handledare

Våra vajerräcke med galvade stolpar levererar vi med handledare/överliggare i Sibirisk Lärk. En obehandlad handledare i Sibirisk Lärk som rengörs med såpa och vatten en till två gånger om året antar en ljusgrå ton med tiden. Vill du ha handledare i något annat träslag så kan vi även erbjuda detta.

Pris

Pris för ett galvat vajerräcke är 1 295 kronor per meter inkl. frakt baserat på ett toppmonterat vajerräcke på 20 m med 17 st stolpar varav 2 st 90 graders hörnstolpar. Kostnaden för ditt räcke kan bli både högre och lägre beroende på hur det ser ut hos dig.

Om du mailar oss en enkel måttsatt skiss så tar vi fram en offert baserad på dina mått och mailar tillbaka till dig.

Leverans

Ordinarie leveranstider på vajerräcke är 1 vecka från godkänd order.

Underhållsfria

Vajerräcke med galvade stolpar är näst intill underhållsfria och kommer att stå sig i många år även i kustnära områden.

Om du väljer du ett vajerräcke kan det vara bra att tänka på att vajerräcken är klättringsbara och man bör undvika klättringsbara räcken där det är hög fallhöjd. På Boverkets hemsida hittar du rekommendationer i foldern Bygg Barnsäkert.

Nordic Railings vajerräcken levereras i en komplett leverans med allt du behöver för att montera på en altan av trä. Vill du ha en offert, hjälp eller råd och tips för att välja räcke kontakta oss.